Canvas en watersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tegen een scherp tarief lever ik op kleine schaal uw hoes, dektent of zeilhuik op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

rolfokhoes

Een mooi en duurzaam product is de rolfokhoes.

Een rolfokhoes van Team Jottum is gemaakt van de hoogwaardige doeksoort van Swela tegen een goede prijs. De hoes is altijd uitgevoerd met een katrol lijngeleiding systeem, die ook nog eens dubbel is uitgevoerd! Hierdoor is er veel minder frictie op de lijn waardoor de hoes veel beter samentrekt en lost.

De speciale kinkvrije lijn is zeer soepel, is in hoge mate uv bestendig en gaat zeker 10 jaar mee bij normaal gebruik.

De rolfokhoes beschermd uw zeil tegen uv straling , groene aanslag, vogelpoep , spinnen ,etc.

De hoes wordt gemaakt voor een meterprijs van 36 euro per meter hoes (tot een omtrek van 70cm)

Grootzeilhoes

Het grootzeil heeft wellicht het meest te verduren van uv straling. Daarom is het belangrijk om dit kostbare doek te beschermen tegen de weersinvloeden. Voor een grootzeilhoes wordt gewerkt met hoogwardige doeksoorten van Swela, Sunbrella, TenCate en Maritex. 

De prijs is altijd scherp zonder concessies te doen op kwaliteit.

dektent

Dektenten voor open boten, zoals een Lelievlet, worden gemaakt van TenCate Atlantex 44. Dit heeft een optimale mix van katoen en polyester. De toegevoegde polyester zorgt voor extra sterkte en duurzaamheid. Het doek heeft goede ademende en vochtregulerende eigenschappen.

overig canvas zoals relingzeiltjes

Iets afwijkends kan heel uitdagend zijn. Uw wens wordt altijd besproken en de haalbaarheid gewogen. Neem daarom gerust contact op.